نشست علمی « اقدامات و تجربیات کشورهای جهان در طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های غذا »
نشست علمی با عنوان «اقدامات و تجربیات کشورهای جهان در طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های غذا »با ارائه‌ جناب آقای دکتر علی اکبر باغستانی، عضو هیات علمی و مدیر محترم گروه پژوهشی برنامه‌ریزی راهبردی کشاورزی و امنیت غذایی موسسه پژوهش‏های برنامه‏ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه‌ روستایی در روز دوشنبه 31 شهریور 1404 از ساعت 09 الی 11:30 و با حضور مدیران و پژوهشگران موسسه پژوهش‏های برنامه ‏ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه روستایی به صورت حضوری توسط واحد آموزش موسسه برگزار شد.
این نشست علمی که به دلیل شرکت در نشست بین‌المللی «اجلاس سیستم‌های غذایی سازمان ملل متحد 2+» برگزار شده است، در بردارنده سه محور اصلی «ساختار و اطلاعات کلی اجلاس»، «اهم اقدامات و تجربیات کشورهای جهان در طراحی و پیاده‌سازی سیستم‌های غذا» و «نکات گزارش دبیرکل سازمان ملل متحد» می‌باشد. در این نشست علمی مطرح شده است که با عنایت به برنامه‌ریزی انجام شده توسط سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در سال 2021 میلادی برای تحول در نظام‌های غذایی کشورها به منظور ارتقاء ثبات و پایداری (تاب‌آوری) آن و دستیابی به اهداف توسعه پایدار (SDG)، دو سال پس از تصویب این هدف، اجلاس سیستم‌های غذایی با حضور مقامات عالی‌رتبه کشورهای کشور، به منظور به اشتراک‌گذاری تجربیات کشورها و گزارش اقدامات برگزار شده است.
همچنین در سال 2025 میلادی و پس از برگزاری نشست کمیته جهانی امنیت غذایی و نشست کارشناسان سطح عالی، «اجلاس سیستم‌های غذایی 4+» نیز برگزار می‌شود. طرح پرسش و پاسخ از سوی حاضران و مدرس نشست، پایان‌بخش مطالب مطرح شده در کارگاه آموزشی مورد نظر بود.
 
فایل پیوست 
 
   
 


تاریخ:
1404/06/31
تعداد بازدید:
44
منبع:
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
ثبت نام دریافت تازه های نشر
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
 
 

کلیه حقوق این سایت متعلق به موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی می باشد
Powered by DorsaPortal